Family Chef

masterclass koken voor jongeren (15-21 jaar) Locatie ARNHEM

Ken je dat gevoel, Je hebt trek in iets maar er is even niks in huis?

Toch kan je van bijna niks vaak een betere en lekkere maaltijd maken dan je denkt. Hoe? Dat ervaar je tijdens 1 van deze GRATIS masterclasses.

In een volledig uitgeruste keuken ga je 2 aan 2 aan de slag. Wij maken alles zelf en als basis gebruiken we uitsluitend simpele ingrediënten zoals die bv ook in het  voedselpakket van de voedselbank zitten. Je zult versteld staan van wat je daarmee kan maken, en hoe lekker dat is.  Als we klaar zijn dan eten we alles gezamenlijk op.

Je kunt 1 of meerdere keren komen. In maximaal 4 bijeenkomsten leer je de basis van lekker en gezond koken. Niet theoretisch, maar praktisch. Samen maken we  complete diners, die je zelf later ook makkelijk  thuis kan maken.

Je leert hoe je de juiste ingrediënten uitkiest en hoe je vervolgens gezond en snel de lekkerste gerechten kookt!

Je hoeft niks te weten, en niks mee te nemen. Na afloop ben je gegarandeerd een stuk wijzer, en heb je lekker gegeten, en heb je hopelijk ook nog een leuke avond gehad.

De workshops  worden elke 1e dinsdag van de maand gegeven door professionele- en hobby koks in een professionele kookstudio. De groepsgrootte is maximaal 8 jongeren, zodat er veel ruimte is voor  vragen en uitleg. Deze cursus geeft jou alle kennis om snel, lekker en gezond te gaan koken!

Elke deelnemer aan een masterclass ontvangt:

  • Een Make a Meal kookschort
  • Een handig keukenhulpmiddel
  • Een family chef star-patch
  • Een getuigschrift

Geef je snel op via family-chef

of stuur een appje met daarin “FamilyChef” naar:  0629 56 87 69

We nemen dan zo snel mogelijk contact op over de mogelijke dagen dat er plek voor je is. 

De Family Masterclass is powered by Stichting Make a Meal